Welkom bij

Wereldwinkel Albrandswaard

Nieuwe producten in de winkel

Donderdag 22 februari heeft het nieuwe inkoopteam van de Wereldwinkel Rhoon een bezoek gebracht aan Fair Plaza in Culemborg. Fair Plaza is een inkoopcentrum waar diverse exposanten hun fair trade producten aanbieden. Dit zijn allemaal artikelen met een bijzonder verhaal. Door de aanwezigheid van een breed scala aan aanbieders, kan het inkoopteam kiezen uit een breed assortiment aan producten die onder eerlijke arbeidsomstandigheden en op een duurzame wijze zijn geproduceerd.

 

Beeld: liefdesknoop, Amandla

Fair trade woonaccessoires  en cadeau artikelen

Vol enthousiasme liep het team langs de diverse stands op zoek naar nieuwe trends op het gebied van woonaccessoires en cadeau artikelen. Inkoopster Jeltje geeft aan: "We hebben geprobeerd anders dan anders in te kopen. Heel leuk om te doen, maar ook best een verantwoording. Over ’t algemeen hebben we dingen ingekocht, die we allemaal mooi vonden."

Stand Fair Plaza Amandla 

Stand van exposant Amandla

Het assortiment van de Wereldwinkel is onder meer uitgebreid met grote vrouwenbeelden, kleurige kaarsen gemaakt in Zuid Afrika en kunst uit Zimbabwe. “Ook de kunstwerkjes uit Zimbabwe zijn heel aantrekkelijk en vernuftig gemaakt. Daar hebben we nogal wat van ingekocht.“, aldus Jeltje.

In maart is het volgende bezoek aan Fair Plaza gepland waarna er weer nieuwe artikelen worden ingekocht. Bent u benieuwd naar de nieuwste inkopen? Breng een bezoek aan de Wereldwinkel Rhoon.