Welkom bij

Wereldwinkel Albrandswaard

Zaterdag 13 mei Moederdag

Op zoek naar een origineel en eerlijk cadeau voor Mama? Kom langs bij de Wereldwinkel Rhoon. Een mooi cadeau voor Mama en u steunt de mama’s die die de producten hebben gemaakt een beter bestaan op te bouwen. We hebben diverse, leuke presentjes. Voor een kleine en grotere portemonnee. We denken graag met u mee en hebben een aantal ideeën op een rij gezet.

Stoere en hippe tassen

We hebben diverse vrolijke tassen om van alles en nog in mee te nemen. Een leuke rieten tas voor het strand voor de zomer. Of een hippe shopper van Super waste. Deze fairtradetassen zijn heel bijzonder omdat ze gemaakt zijn van gerecycled materiaal: gebruikte theezakken uit de theepluk in India. En ze zien er nog stoer uit ook!

 

 

Fleurige armbanden

In ons sierradenassortiment kunt u kiezen uit diverse fleurige armbanden en kettingen. Onze nieuwste aanwinsten zijn special armband mouwen uit Bali. De armbanden zijn handgemaakt van vele kleine kraaltjes en makkelijk om te doen omdat ze elastisch is. De armband mouwen zijn verkrijgbaar in lavendel paars en aqua blauw.

Handige Dopper fles

Voor de sportieve mama’s mag een Dopper fles niet ontbreken in haar sportoutfit. De Dopper fles is duurzaam, gemakkelijk af te wassen en eindeloos te gebruiken. Een percentage van de netto omzet wordt geïnvesteerd in drinkwater- en sanitatieprojecten in Nepal en in educatieprogramma's over water en plastic afval.

Diverse woonaccessoires

Een opgefleurd en opgeruimd huis voor Mama. Zo hebben we grote en kleine beelden van speksteen. Mooie manden om bijvoorbeeld tijdschriften op te bergen. En leuke vazen voor dat bosje bloemen.

 

 

 

Verwen Mama met een Fairtrade ontbijtje

Wil je mama echt in het zonnetje zetten, dan stel je een ontbijtje samen met onze Fairtrade Original ontbijtproducten. Een kopje thee of koffie met een glaasje sap erbij. En voor op brood lekkere pindakaas of hagelslag. Tijdens de Fairtrade week krijgt u ook nog eens 10% korting op ons assortiment broodbeleg. Ook kunt u leuke ontbijtpakketjes laten samenstellen voor elk budget. 

Moederdaggeschenk? Een geluksolifantje cadeau

Actie: bij elk Moederdag geschenk, ontvangt u een geluksolifantje cadeau. Let op: op is op. Deze olifantjes zijn handgemaakt en komen uit Sri Lanka van het merk Barbosa Fair Trade. Ze geven geluk op bijzondere momenten zoals Moederdag!